”Ако хоћеш да уништиш неки народ, уништи му историју”

Старо правило гласи: ”Ако хоћеш да уништиш неки народ, уништи му историју”

Др Деретић нема могућности ни да докаже да је званична Историја Срба, почевши од Берлинског Конгреса, потпуни фалсификат, јер да је то заиста лаж, он је то увидео проучавајући Античке историчаре који још 18 година после Христа помињу у својим списима постојање Срба на овим просторима, а Деретићу је проблем у доказивању тај, да не може да докаже било шта, јер у Србији у библиотекама нити постоји стручна литература Античких писаца као што су Плиније стари и остали Антички писци.

Антички писци нису превођени ни на један савремени језик. Сву Античку литературу коју је Деретић проучавао, проучавао је у иностранству.

Прво је савладао Француски и Енглески језик због животних потреба, а касније и курс Латинског и Старогрчког, да би читао и проучавао све Античке писце.

Сваки Антички писац је помињао Србе!

1972-ге Деретић долази у Србију и давао је разним издавачима понуду за издавање књиге, и свих неких девет тадашњих издавача је то одмах одбило без и да виде рукопис!?

Први том:”Историја Срба” Деретић објављује 1975-те, а 1977 и други том. Обадве књиге су биле забрањене у Југославији иако се у тим књигама говорили о Античкој историји. Ако би неко случајно прошверцовао ту књигу, милиција би то заплењивала.

У САД Деретић објављује своје главно дело:

“Срби:Народ и раса нова вулгата”

које се темељи на светом писму. У тој књизи је потпуно завршио циклус Библијске етнографије, те је тако отишо и даље од чувеног Античког писца Бохардуса који је сматран за најбољег Античког писца Библијске етнографије.

Деретић је издао и књигу:

”Срби и Арбанаси”

За наше историчаре Деретић каже:”…од Немање [ Стефан Немања (1113-1199)..] нешто и знају, а пре тога…ништа…!”

Он каже да ни један професор Универзитета не зна где је била престоница Србије пре Немањића ако то претходно у разговору са њим није сазнао.

Престоница Србије пре Немањића био је Скадар и то више од 1000 година, каже Деретић.

Он још истиче да је период пре Немањића малте не био забрањен за проучавање.

Има један детаљ што истиче Деретић…мапе Немањићеве државе прављене су, код нас, тек после Берлинског Конгреса (Берлински Конгрес од 13.06.1878 – 13.07.1878).

Рецимо, за Душаново царство из тог доба, Холандска мапа из 15 века је за пола већа од мапе коју су по диктату Берлинског Конгреса урадили наши Станоје Станојевић, Стојан Новаковић и Владимир Ћоровић…!?

По том диктату, граница је била постављена на Дрини, а била је на заправо на реци Крки.

Прича о сеоби Словена прослеђена је тек после Берлинског Конгреса, а пре тога није постојала!

Затим, прича о Константину Порфирогениту као о историјском веродостојном извору, дошла је такође после Берлинског Конгреса, када је Стојан Новаковић био министар просвете.

Деретић каже да је то тотални фалсификат наручан под покровитељством Ватикана против шизматика Православаца ( о томе ћете детаљније сазнати из видео клипа). Ту историју заправо није писао Порфирогенит који је био Византијски цар, а не историчар. То је њему по наредби Ватикана придодато, као да је он то писао, а то су у ствари писали неки Хрватски фратри који такође нису историчари, већ су то писали по неком чувењу, тако да је од историје остала само нека папазјанија, где је чак и до 200 година помешано и побркано у хронолошком временском току догађаја, а при томе су и помешане личности, јер су све писали по неком чувењу, каже Деретић….

О Титу

У архиви “AmericanOfficeOfStrategyStudy” која је била претходница CIE…Деретић је нашао податке, записе и фотографије о правом Јосипу Брозу из Кумровца, и о овоме кога смо ми знали као Тито.

Прави Јосип Броз и овај наш Тито, немају никакве сличности. Онај прави из Кумровца имао је црне обрве и црне крупне очи, велике и округле, док овај лажни сви знамо да је имао плаве очи.

Овом лажном Титу право име је било Валтер, а презиме Вајс, и пореклом је био Пољски Јеврејин из околине Кракова. Но, он је рођен у Америци у Бруклину код Њујорка где се његова породица доселила. У кући су говорили пољски, а Валтер је научио и Јидиш, Енглески…знао је језике.

Даље…

Отишо је са Јеврејима из Њујорка у Совјетски Савез да помогне светску револуцију. Тамо је убачен у спољну службу НКВД-а при Совјетским амбасадама.

Прво службовање му је било у Кабулу, друго у Техерану, треће у Анкари, четврто у Истанбулу при Совјетском конзулату…

Одатле га Коминтерна као делегата шаље у Загреб да помогне обнову ЦК КПЈ који се био распао. Прави Јосип Броз Тито из Кумровца је стрељан у Барцелони 1939-те године, јер је био оптужен за ликвидацију комунистичких кадрова. То нико није знао пошто је све било тајно урађено!

Тада су у Загребу: Хебрант, Бакарић, Копинич, и од Срба Ранковић и Чолаковић, стали иза тога да је овај Валтер прави Јосип Броз Тито, значи Генерални Секретар КПЈ.

Валтер није смео да обавести Коминтерну да се он сам прогласио за Генералног Секретара КПЈ, као да је сад он прави Јосип Броз.

Стаљин је 1941 захтевао да му се да извештај до Јесени, ко је Генерални Секретар КПЈ. Када је сазнао да је то Валтер, послао је Мустафу Голубовића да га ликвидира. Међутим…Голубовића је откуцао Гестапо, тако да је Голубовић био убијен.

Ето…то је тајна о Титу каже Деретић…

Берлински Конгрес и сеобе

Од Берлинског Конгреса (13.06.1878 – 13.07.1878) па надаље, прекида се права историјска нит наше Српске историје, све је окренуто наглавачке и тек тада долази прича о сеоби Словена, не пре!!

Та прича нас је приказала да смо дошли у туђу земљу, а не да смо аутохтон народ који је одувек постојао на овим просторима.

А да смо одувек присутни овде говори и списак за регрутовану војску Римске Империје из 18-те године после Христа! Деретић је проучавајући Античке писце код Плинија открио тај списак где се појављују имена Српских племена! Детаљније о свему томе сазнаћете гледајући видео материјал.

Али,…по причи са Берлинског Конгреса, Срби су на овим просторима дошли у 7-ом веку иза Карпата. Драгољуб Антић, научник који данас ради у Винчи, вршио је математичку анализу кретања народа и великих армија.

По тој анализи, војске се могу кретати, али не и Народи.

Војници могу да заплене храну у неком селу, да се прехране, али кретање народа је нешто друго. Поставља се питање, како ће се толики милионски народ прехрањивати током сеобе, како ће теглити толику храну?

Да би се народ прехрањивао, потребно је да на сваких 25км. постоји нека прихватна станица за прехрањивање, а да је и тако…ко ће уопште прехрањивати други народ?

Дакле, није се могао народ кретати, већ само ратници.

По тој причи са Берлинског Конгреса, речено је да су Словени населили простор од Јадрана до Татре.То је огроман простор. Да би се тај простор населио тај народ би морао да буде вишемилионски! Одакле…

Осим тога, поставља се питање староседеоца, јер ко ће прихватити толике дошљаке? Деретић наводи, да ни један од тих који су писали о сеоби Словена, нису описивали ни једну битку са староседеоцима. Да се толики милионски народ стварно доселио, морао би да храну узима од других, јер да би се плодови сетве и жетве реализовали, потребно је да прође 6 месеци.Али, да ли би ти староседеоци баш давали храну, толииким масама, морао би да се води неки рат, битка….

________Извор: видети више: Небојша: Забрањена историја: http://dzonson.wordpress.com/2009/04/03/zabranjena-istorija-srba/comment-page-3/

 

*

……У контексту конгреса КПЈ у Дрездену, дајем део текста о њему са сајта КПЈ, заправо само тих пар реченица и имају о томе:
http://www.kp.rs/

“Четврти конгрес КПЈ одржан је у Дрездену, у Немачкој од 6. до 12. новембра 1928. године, истакао је да се Југославија налази пред револуционарним расплетима. Конгрес је осудио леву и десну фракцију. За политичког секретара изабран је Јован Малишић, а Ђуро Ђаковић за организационог секретара Партије. Уосталом на овом конгресу су донесене одлуке о стварању независних држава: Србије, Косова и Метохије, Македоније, Хрватске, Босне, Словеније, Војводине и Црне Горе, тј. ових садашњих држава, које се налазе у суседсву Србије а које су биле у саставу Краљевине Југославије.”

Али и овај делић довољан је да нам укаже како смо ми Срби били подло преварени пре свега од наших србских однарођених комуниста који су партиципирали у Титовој власти!! А учили су нас да будемо југословени, да бранимо југославију што су Срби једино од свих народа и чинили приликом распад СФРј! Међутим, КПЈ је ето још 1928 године донела одлуку о разбијању Југославије, на штету Срба, јер се и из овог кратког текста са сајта КПЈ види да се Србима одузима Космет и Војводина! О мајко моја како смо преварени, више штете нам је нанео КПЈ и србски комунисти у Титовој власти, него сви спољни непријатељи, јер су извршили лоботомоју над нашим мозговима, умало да су нам потпуно уништили идентитет лажним југословенством, јер да је Југославија трајала још 10-ак година, сви Срби би се изјашњавали као југословени. Но не бих више о овоме, Дмитровићев текст је и више него довољан!

Али, повежимо све то са накнадним догађајима, са догађањима 27. марта 1941., да би видели да се тај план заиста спроводио. Нема већег злочина него кад неком народу мењаш свест и идентитет програмираним лажима о њему и његовој историји! Надам се да ћу стићи да на дан 27 марта ове године, још детаљније обрадим ову историјску велику комунистичку лаж о 27. марту 1941., за сада идемо овако…

__________ Извор: видети више: исто: Лоша судбина Срба: http://dzonson.wordpress.com/2014/03/09/losa-sudbina-srbima-odredjena-je-1928-godine-u-drezdenu-na-cetvrtom-kongrsu-kpj-istina-o-27-martu-1941/

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s