Биљана Живковић – Батуран (преписка)

српска православна црквица на врху Старог гробља, с-и Србија, август 2013. Снимак Иван Лукић

српска православна црквица на врху Старог гробља, с-и Србија, август 2013. Снимак Иван Лукић

Драги пријатељи,

На прослеђени текст о ”хрватским знанственицима” који су открили топлу воду да потичу од Срба, са обавезним блаћењем савремених Срба да би их, по нечијем налогу, одвојили од Словена, нарочито Руса, стални сарадник часописа ”Људи говоре”, Биљана Живковић из Београда,  послала нам је изврстан коментар. Молим Вас прочитајте га и ви:

Begin forwarded message:

From: Gfdg Dfg <zirabo59@yahoo.com>
Date: August 3, 2013 8:18:20 AM EDT
To: Radomir Baturan <baturan@rogers.com>
Subject: Re: Fwd: 
Reply-To: Gfdg Dfg <zirabo59@yahoo.com>

 Хвала, др Батруан,  интересантан је  чланак.
Само да не испадне да та нова наука генеаологија ради у служби глобалистичара. Потомци Срба правих живе и постоје – данас! То смо и ви, и ја, и наша деца, и сутра њихови потомци и сви наши које знамо а чисти су Срби!!!! Пре шест месеци је један Србин православац, мој пријатељ,  који није анониман, платио „дебело” да се у чувеном  америчком институту уради генеаолошка анализа његове крви. И шта је анализа екипе научника које је предводио,  др Кљосов установила – да хаплотип мог цењеног пријатеља припада најстаријем прасловенском, пра српском корену, и да су његови преци били представници старих аријевских Срба, Словена!!! Имам те анализе, јер сам их добила у приватној преписци са њим и др Кљосовим..
Доводим у сумњу, др Батуран, чињеницу –  коју покушавају да протуре амерички научници из овог прослеђеног текста  да су се Срби измешали с Турцима и да Срби данашњи носе гене Турака!? Мислим да желе  у потпуности да избришу наш српски идентитет и порекло. 
Гене Турака много више носе муслимани и то је логично, јер су се кроз целу историју утркивали да с жене и мешају са Турцима, кад год би их ови почастили својим – да! Женили своје ћерке или синове удворнички трчећи за изворним Турцима, сматрајући то друштвеним престижом и  „чашћу”.  У данашњој Турској, др Батуран, имате око 9 милиона Турака, који сами признају да су српског корена, и многи знају српски језик, који се преносио с колена на колено! О томе је снимљено већ неколико документарних филмова. Многи од тих данашњих Турака из Турске долазе у Србију, трагајући за својим прецима!!!  Исто се односи и на данашње Хрвате, који се  множе и оплођују са свима, само не са „прљавим, ружним и злим ” Србима! Нажалост, то је њихова воља, а не наша. Нама никада нико није сматао ( поред свега што су нам чинили, ми никога не мрзимо), а  „расрбљени Срби” су вечито с гађењем оповргавали да потичу од нас. Одрицали се сами себе! Вероватно је  страшан осећај бити без идентитета?!  Зато кроз целу историју слепо трагају за својим идентитетом, и мрзе  Србе, јер их својим постојањем подсећамо да су издали свој род и своје претке. То је највећа могућа издаја која мења судбине народа, уз пут постају обележени, а никада не могу бити прихваћени нити од Латина, односно католика, нити од Турака, односно изворних мухамеданаца. Јер и једни и други добро знају чије гене носе муслимани, односно Хрвати.
Они који су данас православци, остали су  ГЕНЕТСКИ ЧИСТИ  у огромној већини случајева( јер су због тога и моји и Ваши преци плаћали високу цену). Они који су данас муслимани или католици односно Хрвати, директно и несметано су се кроз дугу историју прешалтавања од преко 7 векова, мешали и уможавали са Латинима, Италијанима (10 векова), мешанцима, односно Турцима и Албанцима. Срби су остали своји и аутохтони, јер да су се мешали сада не би били ни Срби, ни православци. Права наука то зна, и то данас Западу веома смета, јер смо чиста раса!!!
Научну терорију америчких знанственика ( успут то је наша словенска, српска и а не хрватска реч), треба прихватити са великом резервом, јер покушавају перфидно да нас одвоје од наших аутентичних словенских корена и вечне везе са Русима, а да нас одједном „научно стрпају” у кош или са Ирцима или са Иранцима. Лично веома поштујем и Ирце и Иранце, и дивим им се, али ми са њима генетски немамо никаве везе. Питам се који је следећи несловенски народ, кобајаги прасрпски, „односно нама најближи”?!! Захваљујући мом скромном интересовању, знању, контактима,разговорима са сјајним људима и научницима, дозвољавам себи да на ово укажем.
Понекад се питам, КОЈУ ТО ТАЈНУ НОСЕ СРБИ И ЊИХОВО ПОРЕКЛО, када толико сметамо најмоћнијима у свету ? Можда поседујемо „нешто” што они никада неће имати, и због тога смо бољи и другачији, мада  ми „тога” нисмо свесни. Наши корени су дубоки, а визије далеке ?!
Пуно вас поздрављам.
п.с. мислим да ћете учинити велико дело објављивањем интервјуа са др Кљосовим.
Биљана

From: Radomir Baturan <baturan@rogers.com>
To: 
Sent: Friday, August 2, 2013 11:33 PM
Subject: Fwd: 

Читајте, људи, и чуду се чудите. 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s