Млади и лицемери : (из московског угла)

Знак препознавања: Васељенске новине, Заветине, Београд

Знак препознавања: Васељенске новине, Заветине, Београд

Мене је задивио овај отворени говор у белгијском парламенту.*

Али сам исто толико пажње посветио оном лицемеру изнад говорника, који не показује ни једним знаком на безличном, задриглом лицу, да схвата ове речи истине. Тај идиот се труди да покаже што мање пажње говорнику и чак и више: да покаже неуважавање према њему. Да ли сте у том лицемеру препознали наше академике, наше политичаре, наше парламентарце, наше министре, политичке коментаторе без два грама мозга и великих медијских могућности, који пресипају из шупљег у празно. На крају крајева зар нисте у том изобличеном лику препознали нас саме који користимо институције и обраћамо им се пуни поштовања иако знамо за многе лажи којима су, као паук обавили наш род и нашу културу и воде је у пропаст стварајући од српског језика све нове језике не само у сувереним брозовим републикама него и на простору Србије.

Можда ја грешим и можда нисмо још толико изобличени као тај лицемер који, гле чуда још има чланколизце, који долазе да му се поклоне, уместо да стоје и упијају сваку реч док овај млади лав говори ДЕО ИСТИНЕ о овој гусарској цивилизацији и разбојничком белосветском систему лажи, који ће као Титаник да се сруши под срамом своје сопствене паучине.

Могуће је да сам погрешио када сам предложио да се Удружење за заштиту азбуке ЋИРИЛИЦА, Београд самораспусти јер ће за две године доћи млади, који ће, као и овај млади Белг(ијанац) одлучније и отвореније проговорити ван институција против латинских окупатора и почети да не институционално дејствују, док ми данас институционално молимо задригле лицемере и бабе (попут овог изнад говорника) да заштите српски род и азбуку од окупаторског писма Латина, којим је окупиран слоВенски род.

Не треба бити пророк већ само признати да је ово логични развој догађаја.

Ако задригле бабе данас очигледно неће да слушају овог једног који говори у институционалној форми и парламенту чуће сутра десет таквих на улици са палицама у рукама. Ја у томе нећу да учествујем али упозоравам на логичан развој догађаја.

Ето коме ми упућујемо и Проглас са Скуштине Ћирилице из Новог Сада од 22. децембра 2012. Да ли су те задригле бабе из САНУ, Матице српске, Скупштине Србије и било које друге институције било шта предузеле од тада да изврше своју уставну обавезу заштите азбуке и сопственог рода.

Можда грешим?

Божидар Митровић,
www.bozidar.ru

____

Извор: Божидар Митрович. Текст препоручио Батуран, ур. српског заграничног часописа Људи говоре. http://www.ljudigovore.com/

*  Видети: видео: Белгијски парламентарац открива позадину рата у Малију     : https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LHjY1FniIrk#!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s