Оволико договарање око статуса Косова и Метохије…

Оволико договарање око статуса Косова и Метохије, подразумева мудрост.Прво, људи који су учествовали у преговорима,затим њихове интерпетације у медијима. За сада једино Оља Бећковић, покушава (а вероватно ће и убудуће?), да објасни народу: Шта је у ствари потписано, са свим под актима, изнад и испод аката.
Осетљивост назива, осетљивост сваке речи, њихових енергија између. Тактичност коју је могуће подвући и као мудрост.
Одједном, врисак енергија! Одједном, не дамо Косово и Метохију, чији би додатни назив имена потврдио и потписану реалност.
Нико не може да прода или изда Косово и Метохију и кад би хтео. Извор из кога је један народ потекао, немогуће је осушити. Он је проста, Божија Истина.
Своје презиме могу да променим, преумим, не могу душу са свим особеностима слободе у добру којом се свако биће на планети у својим божанским садржајима васпитава.
„Не, Шиптари не желе ништа, никакву сарадњу, никакав мир…грме шлагвотри дела народа и изазивају против-отров.“
„Они су се се на наше очи удварали Европи, Америци и циглу по циглу, правили своју државу…И ево, сазидаше!!“ Пролама се врисак Србијом!
Но да ли је ико, икад, радио, покушавао, помислио, проосетио, да је у Новом Добу (које и од Србије зависи), најважније Комуницирати са делом људи са Косова и Метохије, којима преовладава разум у-мира?
Следбеника миротворник животних, домаћинских ставова Живота (су-живот се подразумева) има, господо! Међу песницима, уметницима их има и најхрабријих! Тихи су, наравно, због одлучујуће, арогантне већине!
Култура, уметност ове земље је поново понижена, господо! „Скрајнута“ са свога колосека у нигдину. Њена основна функција је да појашњава, брани нематеријалне вибрације  од којих је и састављен одбрамбени ненасилни дух Христоликог Православља…Начини постоје. Спасоносни Сабор Савести и Свести Србије…Да, још једно Спасоносно С на њеној застави!

                                                                              Бобан ЧВОРОВИЋ

ЛеЗ 0005728  

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s